woensdag 14 september 2016

Buddy

Ik had me voorgenomen om na de vakantie weer wat regelmatiger te bloggen. Meestal zit ik na het 's avonds nog wel even achter de laptop dus alle tijd om even iets te schrijven.
Nu is de vakantie alweer meer dan een week afgelopen en heb ik niks geschreven.

Druk en heet

De eerste werkweek na de vakantie stond er 51 uur op de teller en was ik moe, nu gelukkig normale werkweken maar met een overvolle agenda. Dat het buiten ook nog eens bloedheet is, werkt ook niet mee.
Na het werk ben je blij dat je thuis bent en zoek ik een koel plekje op de bank met boek, tv of gameboy. Veel meer dan dat komt er niet uit mijn handen.

Buddy

Vandaag kwam dan eindelijk de langverwachte update van Pokémon Go! Je kunt vanaf vandaag een pokémon met je mee laten lopen. Zo verdien je voor die pokémon candy's en kun je hem sterker maken of evolueren.
Ik heb gekozen voor Clefairy, ik hoef nog maar een paar candy's voordat ik hem kan evolven en dan heb ik weer een nieuwe registratie in mijn pokédex. :)

Wandelen

Of er deze week veel candy's bijkomen vraag ik me af....ik heb het erg druk en al ben ik dan veel onderweg ik heb niet altijd Pokémon Go aan staan. Dus dat wordt een weekendje wandelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten