woensdag 28 februari 2018

Bullet Journal

Hallo allemaal,


Dit keer iets over bullet journals. Ik heb overal lijstjes, op mijn laptop, op mijn telefoon en in diverse notitieboekjes. Lijstjes wat ik wil doen, kopen, wil hebben, cadeau ideetjes enz. Daarnaast ook nog lijstjes over boeken die ik lees en spellen die ik speel (of wil hebben), blogs die ik wil plaatsen of borduurwerken die ik wil maken.
Nu zie ik op internet de laatste tijd steeds vaker bullet journals voorbij komen. Dat leek me wel handig, dus ben ik in een oud notitie boekje begonnen. Op werk houd ik in mijn agenda op de computer en telefoon alles bij, dat komt dan ook niet in mijn bullet journal. Voor privé afspraken gebruiken mijn man en ik een digitale agenda dus die afspraken zet ik er ook niet in. Wat blijft er dan over? Hobby dingen, blog ideeën en wanneer ik die wil plaatsen en lijstjes.....heel veel lijstjes!

Hieronder volgen wat foto's uit mijn notitieboekjes/bulletjournal, als dit vol is ga ik een echte kopen. (denk ik)


Maandoverzicht en pictogrammen


Planning blogs / hobby en doelen


wat wil ik deze maand kopen, maandbudget en uitgaven

week agenda, week 8
 Met de lijstjes ben ik achterin begonnen, zo lopen de lijstjes en maand-dingen niet door elkaar en kan ik het allemaal makkelijk vinden.

wegen Aiko

Eens van onze katten is ernstig ziek geweest en nu is het noodzakelijk dat we haar iedere week even wegen. Ze mag niet onder de 3 kilo komen (Maine Coon).

Boeken die ik lees

Games die ik speel en de TUSAL data


Games die ik wil hebben en stavaza plantjes hobbykamer

Ik ben heel slecht in het verzorgen van plantjes. En sinds een maandje heb ik 2 plantjes in mijn hobbykamer. Op dit lijstje ga ik bijhouden hoe ze ervoor staan.


Zoals je kunt zien zit hier nog een flinke agenda in, maar voor maart ga ik een andere opzet maken. Minder agenda-achtig maar wel zodat ik kan zien wat ik die week wil gaan doen.

Het is ook nog een beetje kaal, maar zoals ik al zei is dit een testje om te kijken of het voor mij gaat werken. Het boekje heeft nog aardig wat pagina's over, dus ik ga kijken of ik het volhoud om bij te houden en dit boekje vol te maken. Als dat lukt en ik vind het nog steeds handig en leuk om te doen, dan koop ik een echt bullet journal boekje.

Tot de volgende keer!
1 opmerking:

  1. wat leuk, ik heb een bullet journal in huis { action } maar nog altijd niets mee gedaan...al kriebelt het wel hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen